vineri, 25 iunie 2010

Ce este DHA?

De fiecare data cand incep sa explic unei cliente datorita carei minuni este posibil ca pielea ei sa capete un bronz superb, auriu si natural in mai putin de 20 de minune primesc aceeasi reactie..."cine stie ce mai inventeaza omul!!"
Aflati ca substanta responsabila de aceasta "minune" si anume DHA (Dihydroxyacetona) a fost descoperita ca avand calitati de a da pielii o culoare maro inca din anii 1920.
DHA este defapt un derivat natural extras din trestia de zahar. In anii '60 era deja cunoscuta si promovata pe piata cosmeticelor ca prima varianta de bronzare fara raze UV. Datorita stadiului incipient al prelucrarii si utilizarii acestuia culoarea rezultata era portocalie, motiv pentru care foarte repede a inceput sa piarda teren pe piata. Acesta teama de a "deveni portocalie" inca mai persista datorita perceptiei invechite asupra acestei metode de bronzare.
Odata cu dezvoltarea stiintei si a proceselor de prelucrare specialistii au reusit sa obtina o culoare a bronzului tot mai naturala, ajungand in zilele noastre la rezultate uimitoare. Trebuie sa marturisesc ca pana si eu am fost destul de sceptica la prima experienta de bronzare organica. Am fost , la fel ca fiecare dintre clientele mele, deosebit de impresionata si de multumita cu rezultatul final. Am descoperit un bronz foarte natural, o culoare placuta cu tente aurii.
In timpul aplicarii solutia patrunde in primele straturi ale pielii, nu este absorbita in organism sau in circulatia sanguina. Odata cu exfolierea naturala a acestor straturi superficiale de piele culoarea va incepe sa se estompeze pana la disparitia completa. Acest lucru ,pe langa compusii naturali, face ca acest tip de bronzare organica sa fie foarte sigura pentru oricine si recomandat de medicii dermatologi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu