vineri, 25 iunie 2010

pregatirea pentru bronzarea organica

Primul pas si cel mai inportant in pregatirea pentru bronzarea organica este exfolierea. Este foarte recomandat sa folositi creme sau geluri de exfoliere hidratante, care sa nu lase pielea foarte uscata. Exfolierea este importanta pentru ca bronzul sa fie uniform, pielea care absoarbe solutia de bronzare sa aiba aceeasi "varsta", evitand astfel aparitia petelor odata cu estomparea treptata a culorii.
Un element la fel de important si aproape crucial este sa spalati orice urma de crema de corp, lapte hidratant si cel mai important DEODORANTUL! Crema de corp poate reprezenta un zid de protectie impotriva absorbtiei solutiei de bronzare in piele.
Prezenta deodorantului la nivelul axilei poate da, datorita substantelor pe care le contine, o reactie neprevazuta in contact cu DHA-ul, rezultand o culoare usor verzuie.
In cazul in care nu aveti la indemana o crema exfolianta folositi cu incredere elemente naturale pe care toata lumea le are in bucatarie, ca tot incurajam atitudinea bio friendly:
- zatul de cafea- are un efect extraordinar de exfoliere, tonic nemaipomenit. Mi-a fost recomandat o specialista in lupta cu celulita
- zaharul
- faina de malai- e de preferat sa fie ultima solutie deoarece lasa pielea cam uscata

In ceea ce priveste pasul urmator in pregatirea pentru bronzarea prin pulverizare, este utilizarea unei creme hidratante pe talpi,palme si varful degetelor(in zona unghiilor) Asa cum am precizat si mai devreme crema hidratanta este o bariera pentru solutia de bronzare si astfel vom evita orice fel de patare a zonelor care nu trebuie bronzate. Nu intindeti insa crema mai mult de aceste zone.

Cam asta e tot ce trebuie sa faceti pentru a va asigura o aplicare perfecta.

Bronzare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu